Roger Swetha

Shwetha Telkar

Technology Architect

 

”Olen hyvin iloinen, että päädyimme tänne, koska Suomi on mielenkiintoinen ja kaunis maa. Koen, myös että työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on helppoa Suomessa sekä Rogerilla.”

Shwetha tuli Rogerille Intiasta. Shwethan päivät täyttyvät työn lisäksi perhe-elämästä ja yhdessä he matkustelevat, käyvät piknikeillä ja pyöräilemässä. Shwethan perhe on kierrellyt Suomea ja ystäviä asuu useammassa suomalaisessa kaupungissa. Hän tykkää käyttää myös aikaansa sulkapallon pelaamiseen.

Rogerilla Shwetha on viihtynyt hyvin.

”Työtehtävät ovat paljon monipuolisempia kuin aikaisemmat työtehtäväni Intiassa. Pidän työskentelystä pienissä ryhmissä ja työssä oppii jatkuvasti uutta. Rogerin työkulttuuri on hyvin tukeva, ystävällinen ja avoin. Olen myös tykännyt kuukausittaisista illanvietoista työporukalla, koska se on mahdollistanut tutustumisen työkavereihin monipuolisemmin.”


Roger Hanna

Hanna Walinen

Technology Consultant

 

Hanna on ollut Rogerilla 7 vuotta.

”Aloitin projektipäällikkönä ja siitä osaaminen on vuosien varrella kehittynyt vahvaksi. Nykyään roolini on hyvin monipuolinen projekteissa niiden vetäjänä, konsulttina tai välillä tukemassa myyntiä.”

”Intohimojani ovat purjehdus ja kaikenlainen urheilun sekakäyttö. Eräänä kesänä meillä oli venepaikka suoraan toimistomme ikkunan alla, joten siitä olikin töiden jälkeen mukava suhahtaa iltapurjehdukselle hissillä alas.”

”Työn ja vapaa-ajan tasapainoa ymmärretään ja arvostetaan Rogerissa. Olin 14 kk purjehtimassa, kun lähdin Atlantin yli Karibialle. Sen ajan ylläpidin Salesforce sertifikaattejani, joihin liittyviä kokeita täytyy suorittaa 3 kertaa vuosittain. Tukka merivedestä ja auringosta rastoittuneena oli mukava mennä ilmastoituun nettikahvilaan naputtamaan sertifikaattia.”


Roger Oona

Oona Talvisara

Business Designer

 

Oona on asunut Lauttasaaressa monta vuotta. Hänellä on ollut tapana nauttia päivistä Lauttasaaren kallioilla, joilta on suora näkymä lahden yli HTC-talolle. Vielä jokin aika sitten hän ei tiennyt, että päätyisi maiseman toiselle puolelle viettämään myös työarkea. Oonaa motivoi erityisesti hyvä yhteisöllinen työporukka ja hyvä tekemisen meininki yhdessä. Sitä Roger on tarjonnutkin.

”Parasta tässä arjessa ja työpaikassa on sen monipuolisuus. Rogerissa on porukkaa hyvin erilaisista taustoista, eri ikäisiä, eri pituisia työuria ja erilaisia kiinnostuksen kohteita. Se tuo työyhteisöön kiinnostavuutta ja monenlaisia näkökulmia.”

”Hyvä fiilis syntyy siitä, kun koen oikeasti olevani hyödyksi asiakkaalle ja helpotan asiakkaan elämää. Pidän siitä, että minulla on aina tavoitteita. Asetan itselleni tavoitteita sekä työ että henkilökohtaisessa elämässäni. Viimeisimpänä projektina minulla on ollut asuntoremontti ja kesälomalla seuraavana tavoitteena opetella pelaamaan golfia.”

Roger Andreas

Andras Lehtinen

Technology Consultant

 

Andras on IT-tradenomi, joka on työskennellyt ennen Rogerille tuloa sen asiakasyrityksessä. Asiakassuhde muuttui työsuhteeksi ja siirtyminen Rogerille oli sujuvaa, kun moni työkaveri oli asiakassuhteen kautta tutuksi tulleita.

”Rogerilla olen päässyt markkinoinnin automaation käyttäjästä asiakkaan tueksi ja työ on ollut kiinnostavaa, koska olen päässyt laajentamaan omaa osaamistani ja mukaan aivan uudenlaisiin työtehtäviin. Mukanaolo myös erilaisissa projekteissa on tuonut työhön miellekkyyttä.”

Parasta hänen työssään on ollut mukavat asiakkaat, tarpeeksi haastavat työtehtävät sekä tietysti koko työyhteisö.

”Työyhteisömme Rogerilla on reilu, optimistinen ja ystävällinen.”

Andyn vapaa-aika kuluu hänen Stråle -bändinsä kanssa treenaten ja keikkailen, mutta mukaan mahtuu myös aktiivista perhe-elämää.