Avoimet työpaikat

Front-End Developer

Digital Marketing Strategist

DW / ETL kehittäjä

Markkinoinnin
Teknologia-konsultti

Projektipäällikkö

Business Lead

Rogerin ihmiset

Rogerin heimossa työskentelee kirjo monenlaisia huippuosaajia; muotoilijoita, koodareita, myyntihenkisiä projektipäälliköitä ja luovia teknologiaguruja. Meitä kaikkia yhdistää se, että haluamme tuottaa asiakkaillemme parhaita asiakaselämyksiä osaamisemme ja yhteistyömme avulla.


Katja Vaahtera

Service Designer

 

Katja on valovoimainen persoona ja huippupalvelumuotoilija. Hänen vahvuuksiansa ovat käyttäjälähtöinen ajattelu, pedagoginen asenne ja tunneäly. Katja sopi täydellisesti Rogerin porukkaan heti ensimmäisestä päivästään lähtien.

Katja kertoo, että Rogerissa työskentelyssä parasta on, että saamme olla lähellä asiakasta kehittämässä jokapäiväistä asiakas- ja työntekijäkokemusta.

“Haluan olla kehittämässä hyvää työfiilistä sekä asiakkaalla että täällä Rogerilla. Minua inspiroi työskennellä loppukäyttäjää lähellä ja kiinni asiakkaan arjessa.”

Katja kuvailee itseään luonnonlapseksi, joka innostuu pienimmistäkin asioista elämässä.

“Nautin meren läheisyydestä ja hakeudun rannalle aina kun mahdollista. Arjen luksusta minulle ovat minimalistinen ja kiireetön elämänrytmi, käsillä tekeminen ja yhteinen aika perheen kanssa. Musiikki toisena ammattinani rikastaa elämää ja suo silloin tällöin tähtihetkiä.”


Roger Oona

Oona Talvisara

Business Designer

 

Oona on asunut Lauttasaaressa monta vuotta. Hänellä on ollut tapana nauttia päivistä Lauttasaaren kallioilla, joilta on suora näkymä lahden yli HTC-talolle. Vielä jokin aika sitten hän ei tiennyt, että päätyisi maiseman toiselle puolelle viettämään myös työarkea. Oonaa motivoi erityisesti hyvä yhteisöllinen työporukka ja hyvä tekemisen meininki yhdessä. Sitä Roger on tarjonnutkin.

”Parasta tässä arjessa ja työpaikassa on sen monipuolisuus. Rogerissa on porukkaa hyvin erilaisista taustoista, eri ikäisiä, eri pituisia työuria ja erilaisia kiinnostuksen kohteita. Se tuo työyhteisöön kiinnostavuutta ja monenlaisia näkökulmia.”

"Hyvä fiilis syntyy siitä, kun koen oikeasti olevani hyödyksi asiakkaalle ja helpotan asiakkaan elämää. Pidän siitä, että minulla on aina tavoitteita. Asetan itselleni tavoitteita sekä työ että henkilökohtaisessa elämässäni. Viimeisimpänä projektina minulla on ollut asuntoremontti ja kesälomalla seuraavana tavoitteena opetella pelaamaan golfia.”

Roger Andreas

Andras Lehtinen

Technology Consultant

 

Andras on IT-tradenomi, joka on työskennellyt ennen Rogerille tuloa sen asiakasyrityksessä. Asiakassuhde muuttui työsuhteeksi ja siirtyminen Rogerille oli sujuvaa, kun moni työkaveri oli asiakassuhteen kautta tutuksi tulleita.

"Rogerilla olen päässyt markkinoinnin automaation käyttäjästä asiakkaan tueksi ja työ on ollut kiinnostavaa, koska olen päässyt laajentamaan omaa osaamistani ja mukaan aivan uudenlaisiin työtehtäviin. Mukanaolo myös erilaisissa projekteissa on tuonut työhön miellekkyyttä."

Parasta hänen työssään on ollut mukavat asiakkaat, tarpeeksi haastavat työtehtävät sekä tietysti koko työyhteisö.

”Työyhteisömme Rogerilla on reilu, optimistinen ja ystävällinen.”

Andyn vapaa-aika kuluu hänen Stråle -bändinsä kanssa treenaten ja keikkailen, mutta mukaan mahtuu myös aktiivista perhe-elämää.