Työpaikka: Business Lead

published: helmikuu 12, 2019

Haluatko olla luomassa elämyksellisiä asiakaskokemuksia edelläkävijöille ja samalla luoda uusia mahdollisuuksia asiakkaidemme palveluliiketoiminnan kehittämiseen? Haemme joukkoomme Business Liidiä, jonka erottaa massasta sosiaalinen äly ja tilannetaju!

Roger Studio auttaa kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen johtamisessa yli organisaatio- ja maarajojen. Asiakaskokemus on jokaisella yrityksellä omanlainen ja me löydämme asiakkaiden kanssa yhdessä arvoketjun edelläkävijöille asiakaskokemuksen oman DNA:n. Haluaisitko juuri sinä työskennellä kollegana meille ja olla Pohjoismaiden johtava Business Lead? Asiakkaitamme ovat mm. Valmet, SKF, Kesko, SOK, Vaasan, Lindström ja monet muut kiinnostavat yritykset.

Asiakkaidemme keskeisiä kysymyksiä meille ovat: Kuinka rakennan systemaattisesti asiakaskokemuksen, jonka avulla olen asiakkailleni itsestäänselvä valinta? Onko asiakkailleni inhimillinen kokemus voimakkaampi yhteisössä kuin yksilöllä yksin? Millaisen yhteisön voimme rakentaa yhdessä liiketoimintani ympärille? Emme oleta, että vastaisit näihin kysymyksiin yksin, vaan tutkimusmatkalla ovat asiakkaidesi lisäksi mukana Design Lead ja TechnologyLead.

Yksi merkittävä etu lisäksi kutsuu mukaan: kaikilla Rogereilla on mahdollisuus työskennellä 10 kuukautta mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa ja viettää aikaa perheen tai rakkaiden harrastusten äärellä 2 kuukautta vuodessa. Meillä on elämää ja arvostamme sitä.

Oletko sinä seuraava kollegamme?

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV:si ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä antaa Kai Virtanen, kai.virtanen@rogerstudio.fi

Täytä hakemus tästä

Tutustu millä keinoin Kaupan arvoketjussa muotoillaan elämyksiä nyt ja lähitulevaisuudessa

Mikäli haluat mukaan edelläkävijöiden virtuaaliselle tutkimusmatkalle, lataa itsellesi kooste oheisen kuvalinkin kautta!

Jaa kirjoitus: