Työpaikka: Customer Experience Designers

published: elokuu 5, 2019

Oletko innovatiivinen suunnittelija ja visionäärinen konseptoija? Kiinnostaako sinua inspiroida asiakkaita ja kollegoitasi sekä ratkaista monimutkaisia haasteita? Haluatko mukaan luomaan uusia maailmanluokan palvelukokemuksia ja konsepteja?

Roger Studiolla tuemme asiakkaitamme menestymään kehittämällä asiakaslähtöistä liiketoimintaa vahvasti asiakaskokemus keskiössä ja datalähtöisesti. Digitaalisessa murroksessa palvelu- ja käyttökokemus ovat keskeisessä roolissa ja niiden kanssa työskentelemme päivittäin. Luotsaamme asiakkaitamme kohti menestystä strategian kirkastamisesta konseptien kehittämiseen ja itse toteutukseen asti.

Tuemme asiakkaitamme digitaalisen asiakaskokemuksen johtamisessa, rakentamisessa ja toteuttamisessa monessa eri roolissa. Tämä edellyttää monesti sukeltamista asiakaskokemuksen peruselementteihin tunnetasolta lähtien, ja vaatii eri kohderyhmien arjen ymmärtämistä. Miten me voimme sitouttaa asiakkaita? Miten yhteisöjä luodaan ja rakennetaan? Miten meidän kannattaisi kohdata asiakkaat ja missä kanavissa? Mitkä ovat asiakkaidemme kaikkein merkityksellisimpiä hetkiä?

Sinulle tarjoamme monipuolisen työroolin ja asiakasprojekteja, jossa pääset mukaan digistrategiatyöhön, konseptoimaan palveluita ja keräämään asiakasymmärrystä.  Rakennat asiakastiimisi kanssa asiakaskokemuksia käytännön tasolla ja ratkotte yhdessä monitasoisia suunnitteluhaasteita niin tuote-, palvelu- kuin järjestelmätasolla.

Työtehtäviisi kuuluisivat mm. konseptointi, rautalangat, prototypointi, käyttäjätutkimus ja designprosessien kehittäminen. Kokemusten suunnittelussa sinulla on työparinasi meidän Business, Design ja Tech leadit sekä laajempi suunnittelijatiimimme (palvelumuotoilijat, UI suunnittelijat, arkkitehdit ja kehittäjät). Voit olla vahvasti enemmän konseptiorientoitunut tarinankertoja tai sitten enemmän koodista kiinnostunut kehittäjähenkinen UI-persoona.

Meillä on huippuasiakkaita, mukavia työkavereita ja loistava sijainti Ruoholahdessa.

UX/UI DESIGNER & LEAD UX/CX DESIGNER

Kokemusta käyttöliittymä- ja palvelusuunnittelusta sekä asiakas- ja käyttökokemuksen muotoilusta. Ymmärrys asiakaslähtöisestä suunnittelusta sekä käyttäjätestauksen merkityksestä. Myös määrittely- ja yhteissuunnittelu sekä työpajat ovat tuttuja.

BUSINESS DESIGNER

Kokemusta teollisuuden toimialasta, palvelusuunnittelusta (digitaaliset palveluportfoliot ja portaalit), asiakkuuksien johtamisesta ja kasvattamisesta.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ja CV:si ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Lehtonen, viivi.lehtonen@rogerstudio.fi.

Jätä hakemuksesi tästä!

Haemme jatkuvasti myös UI/UX designereita sekä freelancer suunnitteljoita. Ota yhteyttä!

Roger

Roger on social media:

Jaa kirjoitus: