Työpaikka: DW / ETL kehittäjä

published: heinäkuu 2, 2019

Digitalisaation tulee palvella asiakasta ja asiakkaan kautta yritystä. Hyvän palvelun tuottaminen edellyttää toimivan strategian lisäksi erinomaisesti suunniteltuja ja rakennettuja prosesseja ja ohjelmia, jotka tuottavat ensiluokkaista dataa.

Datan hyödyntämiseen tarvitsemme loistavia tyyppejä, joille relaatiotietokannat eivät aiheuta näppylöitä ja ETL työkalut ovat perinteisiä työkaluja tutumpia. Nämä speksit täyttävälle henkilölle on nyt tarjolla mieletön mahdollisuus ottaa vastuurooli huippuasiakkaiden ja superkollegoiden parissa!

Rogerin missiona on rakentaa maailmanluokan asiakaskokemusta ja tukea asiakkaita digitaalisen murroksen keskellä. Missiota toteutamme auttamalla asiakkaita kehittämään omaa toimintaansa entistä paremmaksi ja tuottavammaksi. Uskomme, että tänä päivänä parempi ja tuottavampi liiketoiminta rakentuu ainutlaatuisten asiakaskohtaamisten kautta. Sellaisten, joissa loppuasiakkaan huulille nousee spontaani hymy, kun asiointi on aidosti vaivatonta ja hänet huomioidaan yksilönä.

DW / ETL kehittäjä

Työtehtäväsi sisältää ratkaisujen suunnittelua, kehittämistä ja ylläpitoa sekä asiakkaidemme että omissa ympäristöissämme, vaatimusten mukaisesti. Kykenet omatoimisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan ETL ratkaisuja sekä tulkitsemaan ja jatkokehittämään nykyisiä toteutuksia.

Odotuksemme sinulle:

• Kokemusta SQL tietokannoista (MS SQL / MySQL etc.)
• Vahvaa kokemusta t-SQL:stä
• Syvällistä kokemusta ETL työkaluista (SSIS, Pentaho PDI etc.)
• Äärimmäistä ongelmanratkaisukykyä
• Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia

Sinulle on eduksi, jos:

• Toimit sujuvasti tiimissä, mutta teet tulosta myös omillasi
• Nautit hektisestä ja vaihtelevasta arjesta, joka kuitenkin on tasapainossa vapaa-ajan ja töiden suhteen
• Sinulla on aiempaa kokemusta tietovarastoinnista ja raportoinnista

Onnistumisesi mittarit:

• Pystyt ratkaisemaan asiakkaan arjen haasteita ja luomaan hyvän suhteen asiakkaan yhteyshenkilöihin
• Kasvat ja kehityt Rogerin ja Suomen parhaaksi osaajaksi omalla teknologia-alueellasi

Me tarjoamme sinulle:

Pääset mukaan ketterästi ja maanläheisesti toimivaan asiantuntijatiimiin, joka elää digitaalisuuden ja liiketoiminnan transformaation keskipisteessä. Meillä jokaisella on oma erikoisosaamisemme, ja teemme paljon töitä yhdessä huippuasiakkaidemme kanssa. Arjessa tukenasi ovat Rogerin oman erikoisalasi kollegat sekä muut bisneksen, designin ja teknologian ammattilaiset. Projekteissa mukanasi voivat olla myös huipputyyppimme palvelumuotoilun, UI-suunnittelun ja ohjelmistokehityksen alueilta. Rogerilla on mielenkiintoisia asiakkaita ja mukavia työkavereita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Technology Officer Terho Norja (+358 50 403 3395) torstaina 11.7. kello 12-14 ja tiistaina 30.7. kello 9-11.

Etenemme rekrytoinnin osalta heti kun tehtävään soveltuvat henkilöt löytyvät, joten älä jää turhaan odottelemaan asian kanssa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV:si ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Pääset tekemään hakemuksen tästä.

Tutustu meihin somessa!

Jaa kirjoitus: