Työpaikka: Marketing Automation Specialist

published: helmikuu 15, 2019

Haemme sinua, uraasi aloitteleva tai uusia näytönpaikkoja hakeva markkinoinnin automaation tekijä. Haluat olla luomassa elämyksellisiä asiakaskokemuksia ja samalla luoda uusia mahdollisuuksia asiakkaidemme palveluliiketoiminnan kehittämiseen.

Olet markkinointihenkinen, etkä pelkää teknologiaa. Seisot tukevasti, vaikka toinen jalkasi olisi markkinoinnissa ja toinen tekniikassa. Olet innostunut ja innostava – inspiroidut asiakkaan asiakasdialogin menestyksekkäästä kehittämisestä.

Suunnittelimme sinua varten ohjelman, jonka aikana kasvat ja kehityt tulevaisuuden markkinointiteknologioiden huippuosaajaksi. Saat rakettilähdön kasvupolullesi markkinointiautomaation asiantuntijana. Heti alkuvaiheessa tulet suorittamaan Salesforce Marketing Cloud Email Specialist -sertifikaatin ja vähän myöhemmässä vaiheessa Consultant -sertifikaatin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus suorittaa esimerkiksi Googlen ja HubSpotin sertifikaatteja.

Olet Roger, jos olet persoonana aktiivinen, oma-aloitteinen sekä suunnitelmallinen ongelmanratkaisija. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi. Pystyt hakemuksessasi kertomaan esimerkin siitä, miten sinussa yhdistyvät luovuus, markkinointihenkisyys ja kokemus tai uskallus ottaa haltuun uusia työkaluja. Sinulla on hyvä pohjaosaaminen sekä markkinoinnista että IT:stä, ja tunnistat haluavasi kehittyä pitkälle niillä alueilla. Rogerilla saat laittaa osaamisesi ja persoonasi peliin ja opit paljon. Huumorintajua sinulla on hyvä olla alusta saakka, haastavienkaan asiakastarpeiden ratkaisemisen ei tarvitse olla tylsää!

Rogerilla teet töitä markkinointistrategistien, teknologia-asiantuntijoiden, palvelumuotoilijoiden ja business liidien kanssa. Mikä mahtava joukko sparrata, jakaa osaamista, ideoita ja antaa parasta palvelua asiakkaillemme! Saat sopivasti vastuuta ja vapautta, kilpailukykyiset edut ja lomat. Roger Studiolla teet töitä eturivin asiakkaillamme ja viihtyisässä toimistossamme Helsingin Ruoholahdessa.

Olet sinä hakemamme Roger?

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja jätä hakemuksesi ja CV:si heti. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Satu Koivulehto, Head of Customer Success, satu.koivulehto@rogerstudio.fi, +358 50 4033356

Hakuaika alkaa: 15.2.2019
Hakuaika päättyy: 8.4.2019

Roger that.

Roger some:

Jaa kirjoitus: