Työpaikka: Markkinoinnin Teknologia- konsultti

published: kesäkuu 11, 2019

Markkinointiohjelmien suunnitteluun ja toteuttamiseen tarvitsemme loistavia tyyppejä, jotka tuntevat markkinoinnin ja myynnin maailman sekä jonkin seuraavista markkinointiautomaatio-työkaluista: Salesforce Pardot, Salesforce Marketing Cloud tai HubSpot. Nämä speksit täyttävälle henkilölle on nyt tarjolla mieletön mahdollisuus ottaa vastuurooli huippuasiakkaiden ja superkollegoiden parissa!

Rogerin missiona on rakentaa maailmanluokan asiakaskokemuksia ja tukea asiakkaita digitaalisten murroksen keskellä. Missiotamme toteutamme auttamalla asiakkaitamme kehittämään omaa toimintaansa entistä paremmaksi ja tuottavammaksi. Uskomme, että tänä päivänä parempi ja tuottavampi liiketoiminta rakentuu ainutlaatuisten asiakaskohtaamisten kautta. Sellaisten, joissa loppuasiakkaan huulille nousee spontaani hymy, kun asiointi on aidosti vaivatonta ja hänet huomioidaan yksilönä.

HubSpot- / Pardot- / Salesforce Marketing Cloud- konsultti

Meidän markkinointipalveluiden liiketoiminnassa on kasvuvaihde silmässä ja tästä syystä etsimme nyt  tyyppejä joilla on liiketoimintalähtöinen ote ja sertifioitu (tai sertifiointivalmis) osaaminen HubSpot, Pardot tai Salesforce Marketing Cloud- ympäristöistä.

Odotuksemme sinulle:

· Kokemusta markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja IT:n rajapinnasta.
· Tekninen osaaminen vähintään yhdestä järjestelmästä (HubSpot, Pardot, Salesforce Marketing Cloud)
· Ymmärrys markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun ongelmakentästä sekä kyky rakentaa asiakkaalle entistä parempia toimintamalleja
· Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia

Sinulle on eduksi, jos:

· Toimit sujuvasti tiimissä, mutta teet tulosta myös omillasi
· Nautit hektisestä ja vaihtelevasta arjesta
· Sinulla on aiempaa kokemusta markkinoinnista, myynnistä ja/tai CRM:stä

Onnistumisesi mittarit:

· Pystyt ratkaisemaan asiakkaan arjen haasteita ja luomaan hyvän suhteen asiakkaan yhteyshenkilöihin
· Kasvat ja kehityt Rogerin ja Suomen parhaaksi osaajaksi omalla teknologia-alueellasi

Me tarjoamme sinulle:

Pääset mukaan ketterästi ja maanläheisesti toimivaan asiantuntijatiimin, joka elää digitaalisen ja liiketoiminnan transformaation keskipiteessä. Meillä jokaisella on oma erikoisosaamisemme ja teemme paljon töitä yhdessä huippuasiakkaidemme kanssa. Arjessa tukenasi ovat Rogerin oman erikoisalasi kollegat sekä muut bisneksen, designin ja teknologian ammattilaiset. Projekteissa mukanasi voivat olla myös huipputyyppimme palvelumuotoilun, UI-suunnittelun ja ohjelmistokehityksen alueilta. Rogerilla on huippuasiakkaita ja mukavia työkavereita.

Etenemme rekrytointien osalta heti kun tehtäviin soveltuvat henkilöt löytyvät, joten älä jää turhaan odottelemaan asian kanssa.

Olet sinä hakemamme Roger?

Kiinnostuitko?
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV:si ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Akseli, sami.akseli@rogerstudio.fi

Pardot-konsultti, jätä hakemuksesi meille tästä.

HubSpot-konsultti, jätä hakemuksesi meille tästä.

Marketing Cloud-konsultti, jätä hakemuksesi meille tästä.

Roger some:

Jaa kirjoitus: