Työpaikka: Projektipäällikkö

published: kesäkuu 17, 2019

Juuri nyt digitaalinen murros on pisteessä, jossa yritysten perinteiset liiketoiminta- ja operointimallit muuttuvat radikaalisti. Tässä muuttuvassa maailmassa yritykset etsivät itselleen entistä asiakaskeskeisempiä tapoja toimia ja uusia kilpailuedun lähteitä.

Me Rogerilla autamme yrityksiä rakentamaan itselleen pysyvän kilpailuedun ainutlaatuisen asiakaskokemuksen kautta. Kykymme auttaa asiakkaitamme pohjautuu vahvaan liiketoiminta-, muotoilu- ja teknologiaosaamiseemme, jota asiakasprojekteissa johtaa ja ohjaa projektihallinnan ammattilaisemme. Asiakaskysynnän kasvaessa etsimme nyt joukkoomme uusia:

Projektipäälliköitä

Kokemuksesta tiedämme, että missä tahansa projektissa paras lopputulos saavutetaan avoimella yhteistyöllä. Sinun roolisi on johtaa Suomen parhaiden asiakkaiden digitaalisen transformaation projekteja, joilla edelläkävijäyritykset kehittävät toimintaansa seuraavalle tasolle. Kotijoukkueessasi kanssasi toimivat alueensa vahvat ammattilaiset eri osaamisalueiltamme. Kotijoukkueesi lisäksi sinun roolisi on valmentaa ja kirittää yhteistyökumppanit ja asiakkaan projektiryhmä huippusuoritukseen. Asiakastyö muodostaa tehtäväsi ytimen, mutta sen lisäksi palamme halusta hyödyntää osaamistasi myös organisaation sisäisten toimintamallien ja -tapojen kehittämisessä.

Projektihallinnan ammattilaisena vakuutat ensin meidät, ja sen jälkeen asiakkaamme, osaamisestasi aiemmilla tuloksillasi sekä kokemuksellasi erilaisten ketterien toimintamallien (Scrum & Kanban) tuntemisesta ja hyödyntämisestä. Sinulle on kunnia-asia hoitaa projekti maaliin aikataulussa ja budjetissa, minkä omalta osaltaan mahdollistaa kykysi hahmottaa kokonaisuuksia ja sitä kautta ymmärtää, milloin on aika olla jämäkkä ja milloin joustaa. Tämän kovan osaamisen lisäksi sinulla on vahva pehmeä puoli, joka näkyy erityisesti erinomaisina vuorovaikutustaitoina. Vuorovaikutuksesi ytimessä on kykysi viestiä ymmärrettävästi ja sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Mitä tämä tehtävä voisi antaa sinulle?

• Pääsisit tekemään työtä Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa ainutlaatuisten projektien parissa
• Haastaisit itsesi joka päivä ja sinulla olisi tilaisuus sekä oppia että opettaa
• Voisit aidosti vaikuttaa oman urasi suuntaan ja luoda itsellesi kehitysmahdollisuuksia, joita et muualla saisi
• Saisit osaamistasoosi pohjautuvan palkka- ja palkkiomallin sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut
• Sinulla olisi mahdollisuus tehdä töitä sieltä, missä se on tarkoituksenmukaista ja silloin kun se on tarpeen
• Käytettävissäsi olisi mukavat kollegat ja moderni toimisto sopivan urbaanilla alueella Helsingissä

Miten edetään?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten. Etenemme rekrytointien osalta heti kun tehtäviin soveltuvat henkilöt löytyvät, joten älä jää turhaan odottelemaan asian kanssa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Korhonen 040 7632596

Torstaina 20.6 klo 9-11
Tiistaina 25.6 klo 9-11

elina.korhonen@rogerstudio.fi

https://www.linkedin.com/in/elina-korhonen/

Täytä hakemuksesi tästä

Rogerin some:

Jaa kirjoitus: