Työpaikka: User Experience Designer

published: helmikuu 14, 2019

Oletko nälkäinen käyttäjäkokemusvelho ja visionäärinen konseptoija? Kiinnostaako sinua tarinankerronta ja monimutkaisten haasteiden ratkominen? Haluatko mukaan luomaan uusia maailmanluokan palvelukokemuksia ja konsepteja kaupan sekä teollisuuden alan kärkitoimijoille? Haemme kokenutta UX suunnittelijaa, jolla on rohkeus haastaa ja kokeilla uutta!

Roger Studiolla tuemme asiakkaitamme menestymään kehittämällä asiakaslähtöistä liiketoimintaa vahvasti asiakaskokemus keskiössä ja datalähtöisesti. Digitaalisessa murroksessa palvelu- ja käyttökokemus ovat keskeisessä roolissa ja niiden kanssa työskentelemme päivittäin. Luotsaamme asiakkaitamme kohti menestystä strategian kirkastamisesta konseptien kehittämiseen ja itse toteutukseen asti.

Tuemme asiakkaitamme digitaalisen asiakaskokemuksen johtamisessa, rakentamisessa ja toteuttamisessa monessa eri roolissa. Tämä edellyttää monesti sukeltamista asiakaskokemuksen peruselementteihin tunnetasolta lähtien, ja vaatii eri kohderyhmien arjen ymmärtämistä. Miten me voimme sitouttaa asiakkaita? Miten yhteisöjä luodaan ja rakennetaan? Miten meidän kannattaisi kohdata asiakkaat ja missä kanavissa? Mitkä ovat asiakkaidemme kaikkein merkityksellisimpiä hetkiä?

Sinulle tarjoamme monipuolisen työroolin ja asiakasprojekteja, jossa pääset mukaan digistrategiatyöhön, konseptoimaan palveluita ja keräämään asiakasymmärrystä.  Rakennat asiakastiimisi kanssa asiakaskokemuksia käytännön tasolla ja ratkotte yhdessä monitasoisia suunnitteluhaasteita niin tuote-, palvelu- kuin järjestelmätasolla.

Työtehtäviisi kuuluisivat mm. konseptointi, rautalangat, prototypointi, käyttäjätutkimus ja designprosessien kehittäminen. Kokemusten suunnittelussa sinulla on työparinasi meidän Business, Design ja Tech leadit sekä laajempi suunnittelijatiimimme (palvelumuotoilijat, UI suunnittelijat, arkkitehdit ja kehittäjät). Voit olla vahvasti enemmän konseptiorientoitunut tarinankertoja tai sitten enemmän koodista kiinnostunut kehittäjähenkinen UI-persoona.

Meillä on huippuasiakkaita, mukavia työkavereita ja loistava sijainti Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko?

 Jätä hakemuksesi ja CV:si ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tia Sistonen, Head of Business Design Team, tia.sistonen@rogerstudio.fi.

Lähetä hakemuksesi tästä.

Hakuaika alkaa: 14.2.2019
Hakuaika päättyy: 8.4.2019

Roger

Roger on social media:

Jaa kirjoitus: